min blogg

min blogg

Om Bloggen

Här kan du klicka dig fram till intressanta länkar !

Väderbloggen - här skriver jag om dagens väder

Funderingar - här hittar du både det ena och det andra, ibland mycket elakt

Sommarbilder - här samlar jag alla bilder, inte bara egna utan hälsningar från när o fjärran!

Green Fingers - här försöker jag hålla ordning på mina odlingar

Nea och Valparna - här finns det en del av varje

onsd 12 mars 2014

allmänt snackPosted by gunvor Wed, March 12, 2014 07:59:32
regnet hängde i luften på morgonen- känns helt ok!! Var på långpromenad i går med Daimen och 2 PONtikar- solen sken och vi såg div vårtecken bl.a.hängen på hassel. Tjolahopp - pollensnuvan kom som ett brev på posten när jag kom hem. Höger öga o höger näsborre flödade! Kändes riktigt eländigt - man med kan jang och en massa lokalproducerad honung under natten så känns allt ok i dag -men vi får väl se hur det utvecklas. Fortfarande yr på morgnarna -- undrar om det kan vara kristallerna som spökar!
På dagens program står vetbesök med daimen som skall ha ett friskintyg då han provflyttar på lördag!
På gårdagens promenad tränade vi köttbullsinkallning med goda resultat!
Gårdagens chocknyhet var att SRs Nils Horner sköts på öppen gata i Kabul i går morse. Fruktansvärt! Vilken förlust för oss som vill ha bra nyhetsrapportering! Han var bäst!

så är det väl dags att sparka igång den här dagen - gårdagens disk väntar, gick ju inte att diska med snoret rinnande - här gällde det at hålla huvudet högt. Tofflan är skendräktig och lite sur mot valparna just nu.

1 maj blir det inoff utst i Nossebro - skall träna lilla Pastillen.... hon o jag bara, gillar att åka med lätt packning. Ok - om Pumba är kvar kan han följa med som sällskap - borde kanske anmäla honom oxå!  • Comments(0)//blogg.frosta.se/#post781