min blogg

min blogg

Om Bloggen

Här kan du klicka dig fram till intressanta länkar !

Väderbloggen - här skriver jag om dagens väder

Funderingar - här hittar du både det ena och det andra, ibland mycket elakt

Sommarbilder - här samlar jag alla bilder, inte bara egna utan hälsningar från när o fjärran!

Green Fingers - här försöker jag hålla ordning på mina odlingar

Nea och Valparna - här finns det en del av varje

9 nov 2014

allmänt snackPosted by gunvor Sat, November 08, 2014 18:18:07

gör nu än en gång ett försök att blåsa liv i den här bloggen - trodde det var helt hopplöst, nu får vi väl se om jag lyckas komma in fler gånger! Tekniken skenar iväg, jag hinner inte med. 2011 påbörjades ju vissa renoveringar på huset och det visade sig vara mer än en 5-årsplan. I år bestämde jag mig av många anledningar för att bli vuxen och fatta egna beslut och inte låta mig manipuleras. 2011 ville jag ha huset blått med röda knutar - röstades ner av en del besserwissers som hävdade att gult skulle det vara - herrgårdsgult!! Nåväl i samma veva som jag bestämde mig för blå/rött hus pajade bilen, är nu stolt ägare till en fin Huinday Atos ( detta rasnamn som jag aldrig lär mig att stava till) - den är fräsch o fin men ganska gammal, den röda underkändes totalt i den gratis förbesiktningen som jag tog den till - den hade haft lite knäppa ideer med att stanna på olämpliga platser o tillfällen, många fel, skulle kosta förmögenhet att laga, och utan garanti för att klara besiktningen - gav bort den!! slapp skrotavgift och den lever fortfarande - slutdatum för besiktning jan/febr tror jag!!!

huset - måste hitta bilder......nähä - det blir inte fler bilder i dag.....förresten den gröne bilen köpte jag på min födelsedag!!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.