min blogg

min blogg

Om Bloggen

Här kan du klicka dig fram till intressanta länkar !

Väderbloggen - här skriver jag om dagens väder

Funderingar - här hittar du både det ena och det andra, ibland mycket elakt

Sommarbilder - här samlar jag alla bilder, inte bara egna utan hälsningar från när o fjärran!

Green Fingers - här försöker jag hålla ordning på mina odlingar

Nea och Valparna - här finns det en del av varje

torsdag 29/1 2015

allmänt snackPosted by gunvor Thu, January 29, 2015 13:14:38

även om allt ljud är bortkopplat så reagerar hon på TVhundar! Hon sitter på soffan och morrar och till slut går hon till attack mot TVn.

Så är det torsdag och snart är denna vecka slut - skönt det. I dag snöblandat regn det vidrigaste av alla vädersorter. känner mig ibland som en jvla robot, hundar ut o hundar in - mat hit o mat dit - allt går som på räls,men vi har trevligt - borde ta med någon till brevlådan men skitvädret gör ju att dom backar i dörren.


somliga hundar är marodörer när det gäller leksaker - detta är nickes känguru, den har en rosa bebis och han håller noga reda på dom - får inte följa med ut - bara till dörren!

Facebook håller ju på att ta över världen / facebook och dessa telefoner med appar o knappar och kamera o radio (om nån nu lyssnar på det) och internet alltså klistrad vid facebook. Alla har en sådan - alla utom jag. Om facebook pajar då måste folk prata med varandra. vad jag inte förstår är när 2 pers som befinner sig i samma hus eller lägenhet kommuniserar via fb - Hon skriver - maten är klar och han svarar Jasså redan. man vad fan håller folk på med??? Mycket är bra med fb - missing people o Missing dogs.- sen har vi kryptiska inlägg i stil med "argggg" och en surgubbe- så skall man väcka sina vänners intresse, då svarar dom med "va" "vafföde?" etc etc är du arg så tala om det! det är ju inte klokt vilket slöseri med resurser. Sen har vi dom som varje dag talar om för alla att nu skall jag dricka kaffe. Själv dricker jag just nu kaffe, men det skiter väl mänskligheten i. Sen är det alla dessa tidsödande gruppen - roligast är hundvärldens baksida, denna samlingsplats för dom som ständigt letar efter ngn/ngn att reta sig på o kanske anmäla. erkänner att jag lägger för mycket tid på fb. de skall bli bättring.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.